1 op 1 traject

Ik help jou met het vinden van jouw energiebron. We gaan terug naar de basis van voeding. Welke voedingsmiddelen helpen je lichaam en welke niet? En hoe kan jij dit toepassen in je leven en in combinatie met werk of een gezin. Alles gaat stap voor stap en op jou afgesteld.

Het veranderen van je voeding zal een positief effect geven op je leven. Daar ben ik van overtuigd. Ik ben daar zelf het bewijs van en dat gun ik jou ook! Maar heb ik dit alleen gedaan? Het antwoord is NEE! Ik heb ook hulp gehad. In je eentje kan je veel maar samen nog veel meer! Het is niet alleen het starten van een nieuwe voedingswijze maar ook het starten van een nieuwe leefwijze. Want er is geen quick fix voor je gezondheid. En iedereen is weer anders dus het is onmogelijk om voor iedereen hetzelfde toe te passen.         

Hoe ga ik te werk?

Als je interesse hebt om te gaan werken aan jezelf en je wilt je dat ik je daarbij ga helpen? Super fijn! Laten we dan eerst even kennismaken om te kijken of we goed bij elkaar passen. 

– We plannen dan een gratis kennismakingsgesprek in via zoom van 30 minuten. 
– Na dit gesprek kan ik jou vertellen wat ik voor je kan doen.
– Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan en hebben we die fijne klik die nodig is om vol energie er tegen te gaan ? 
– Dan plannen we ons eerste live gesprek in van 1,5 uur om zo dieper in te kunnen gaan op je eetgewoonten en wat je lekker en vies vindt.
– Afhankelijk van wat jij nodig hebt gaan we verder, denk hierbij aan weekmenu’s speciaal voor jou gemaakt, extra begeleiding, samen koken, samen kijken naar wat er in je koelkast en keukenkastjes staat, samen naar de supermarkt. Ik stem het af op jou en de mogelijkheden zijn eindeloos. 
 
 
 

Wat kan kan ik verwachten qua kosten?

Het eerste consult kost 80,-euro incl btw. 
Na het eerste consult maak ik een plan op maat naar aanleiding van wat we besproken hebben.